Bieren bij L28

Bij L28 hebben we de lekkerste biertje voor ook de beste prijs! Op dit moment hebben we de aanbieding 25% korting op alle traytjes met bier! Een te gekke aanbieding die geldt zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij en scoor jou goedkope tray met blikjes bier. Op dit moment bieden we de merken Grolsch en Heineken aan, en zijn we goedkoopste met onze traytjes blikbier.

Grolsch bier

Grolsch is een biermerk dat voor het eerst in 1615 in Groenlo gebrouwen werd door Willem Neerfeldt. De naam Grolsch is het bijvoeglijk naamwoord van Grolle, of te wel de oude naam van het drop Groenlo. De brouwerij heet officieel Grolsche Bierbrouwerij. Een van de oorspronkelijke bierbrouwers uit Twente was Peter Cuypers, de schoonzoon van Willem Neerfeldt, die in 1676 tot meester van het Grolsche Brouwgilde werd benoemd.

Grolsch Premium Pilsner wordt gebrouwen we met natuurzuiver water uit eigen bron, 100% gerst mout en twee soorten hop. Dit zorgt voor de rijke smaak, met een aangename bitterheid en een volle afdronk.

  • Gebrouwen op authentieke wijze volgens 400 jaar oude traditie
  • Alcoholpercentage: 5.0%
  • Handig in blik, dus geen opener nodig!

Heineken bier

Heineken NV is een Nederlandse multinational in de bier- en drankensector en is actief in ruim 190 landen (er zijn 195 landen op aarde). Heineken NV bezit 300 biermerken. Met een totaal biervolume van meer dan 218 miljoen hectoliter behoort Heineken tot een van de grootste brouwerijen van de wereld, na het Belgische Anheuser-Busch InBev. Daarnaast is Heineken de grootste ciderproducent ter wereld. De productie vindt plaats in meer dan 140 brouwerijen in 71 landen. Daarnaast opereert Heineken via exportactiviteiten en licentiepartners. Ruim de helft van de afzet vindt plaats in Europa. Heineken had rond 2017 ongeveer 80.000 werknemers in dienst.

Bier kopen bij L28

Waarom bier kopen bij L28? Wij bij L28 zijn een bedrijf die moeite willen doen voor onze klanten op welk gebied dan ook! Bij aankoop van tenminste 3 trayen, leveren wij de bestelling zelf uit met ons eigen transport. Dit doen we om een stukje extra service te leveren en om ervoor te zorgen dat de bestelling heel en goed bij u terecht komt!. We bedanken u alvast voor het vertrouwen in ons bedrijf.

Bieren

Vragen? L28 beantwoordt ze graag!

L28 biedt haar klanten een uitgebreide klantenservice. Wij hebben naast onze telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Via ons mobiele nummer zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 om al uw vragen te beantwoorden. Ook kun je ons bereiken via e-mail en sociale media. Heb je dus vragen of opmerkingen over een van onze producten, neem dan gerust contact met onze klantenservice op.