Wat onderscheidt L28 van de rest?

L28 is een jonge en enthousiaste onderneming die zich voor jou inzet om een zo gezellig mogelijk thuis te creëren. Je kunt bij ons namelijk de leukste woonaccessoires voor de beste prijs kopen met een uitstekende kwaliteit. Naast verscheidene woonaccessoires verkopen wij ook producten voor onder ander tuin en balkon en barbecue en toebehoren? Bij L28 kan dus iedereen slagen! L28 is een onderneming van deze tijd: jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de mooiste sfeerdecoratie producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen.

L28 levert vanuit het magazijn aan de Magnoliastraat in Neede aan onze klanten. Je kunt ervoor kiezen om de producten zelf af te halen of om deze door ons te laten verzenden. Wij hebben ruimte genoeg en zijn er klaar voor. De vrachtwagens komen lossen en laden en aan de voorzijde zit de entree om onze Loods te bezoeken. De site is te allen tijde up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je geen enkele trend hoeft te missen.

Balkon planten potten

Balkonbak groen

Door de balkonbak groen van L28 kun je jouw balkon opvrolijken. In deze bak kun je mooie planten zetten. Daarnaast kun je de planten makkelijk vervangen, maar de plantenbak blijft. In deze groene balkonbak beschikt over een handige gleuf waardoor de bak perfect op jouw balkonreling past. Na deze aankoop is er dus geen reden meer om bang te zijn dat jouw planten naar beneden vallen.

De plantenbak groen is gemaakt van het materiaal kunststof en heeft een groene kleur. De plantenbak is van rechthoekige vorm en heeft de afmetingen 27x40x25 cm. Je kunt er dus aardig wat planten in kwijt!

Contact opnemen met L28? Dat kan!

L28 biedt haar klanten een uitgebreide klantenservice. Wij hebben naast onze telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Bovendien kun je ons bereiken via e-mail en sociale media. Heb je dus vragen of opmerkingen over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.