L28, wie zijn wij?

L28 brengt karakter in jouw huis! Elke kamer in huis krijgt dankzij de woonaccessoires van L28 een persoonlijke touch. Wij zijn een enthousiaste, jonge onderneming die gedreven is om betaalbare woonaccessoires te leveren, met de beste kwaliteit. Het mooie aan ons jonge bedrijf is dat er sprake is van handel in grote partijen, maar ook van verkoop van losse artikelen.

Je kunt bij ons verschillende producten kopen van kussens tot barbecue en toebehoren. Vanuit ons magazijn aan de Magnoliastraat in Neede leveren wij aan onze klanten. Men kan ervoor kiezen om de sfeerproducten persoonlijk af te halen of deze door ons te laten verzenden. Onze site wordt te allen tijde up-to-date gehouden. Voortdurend worden er nieuwe producten toegevoegd, zodat je geen enkele trend hoeft te missen.

Amsterdams huisje kopen

Dit mooie Amsterdamse huisje kun je nu kopen bij L28! Dit Amsterdamse huisje vrolijkt jouw huis op en is een echt Hollands decoratiestuk! Dit huisje brengt een authentieke Amsterdamse sfeer bij jou in de woonkamer, slaapkamer of serre. Ook een leuk idee om dit huisje als souvenir cadeau te geven. Je kunt het huisje in de vensterbank zetten of op de schouw, maar natuurlijk ook op tafel of ergens anders in op een mooi plekje in huis.

Het huisje is gemaakt van hout en heeft een bruin/grijze teint. Dit Amsterdamse huisje kun je kopen in twee verschillende maten: de kleinere versie van 7x10,5 cm en de grotere versie van 9x13 cm.

Amsterdam huizen

L28 staat altijd voor jou paraat!

L28 vindt het belangrijk dat de klant goed geholpen wordt en we doen daarom graag ons best om jou zo goed mogelijk te woord te staan. We bieden naast onze telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kun je ons vinden via e-mail en sociale media. Heb je dus vragen of opmerkingen over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u passende hulp aanbieden.