Over L28

L28 is jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de mooiste sfeerdecoratie producten te kunnen leveren. In onze winkel vind je naast woonaccessoires ook unieke items voor tuin en balkon en voor de barbecue en toebehoren. Wij verkopen alleen producten met de beste kwaliteit. L28 verkoopt unieke woondecoratie en accessoires tegen een goede en betrouwbare prijs. Ook voor een leuk cadeautje voor kennissen of vrienden ben je hier aan het goede adres. Inspiratie opdoen bij L28 kan altijd.

Aanbieding picknickkleed

De temperaturen gaan tijdens de aankomende zomer weer omhoog! Daarom is deze picknickkleed aanbieding een must voor jou. Het is niet alleen een gezellig kleed, maar ook multifunctioneel. Je kunt het namelijk gebruiken om lekker in het park te zitten, maar ook als buitentafelkleed. Wacht dus niet langer en haal dit mooie picknickkleed nu in de aanbieding!

Deze picknickdeken is makkelijk te verpakken, je kunt deze picknickdeken namelijk opvouwen tot een draagtas. Daarnaast is de picknickdeken gemaakt van fleecemateriaal en bevat aan de onderkant een waterafstotende laag. De deken is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en grijs. De afmetingen zijn 150 x 130 cm.

Picknick kleed

Hoe werkt L28?

Vanuit ons magazijn aan de Magnoliastraat in Neede leveren wij aan onze klanten. Men kan ervoor kiezen om de sfeerproducten zelf af te halen of deze door ons te laten opsturen.

De site is te allen tijde up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je niets hoeft te missen.

Dit mooie picknick kleed kopen in de aanbieding? Reken op passende service van L28

Deze tijd van digitalisering en e-commerce vraagt ook om een brede inzet op servicegebied. We doen natuurlijk graag ons best voor onze klanten: We bieden naast onze telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Je kunt ons tevens vinden via e-mail en sociale media. Heb je dus vragen of opmerkingen over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.