Het lekkerste snoepgoed haal je bij L28

Snoepgoed kopen? L28!

Lekker snoepgoed koop je natuurlijk bij L28, in onze webshop is ons aanbod met snoepgoed en andere soorten levensmiddelen te vinden. Van uitdeel snoepgoed tot snoep, koekjes en chips om zelf lekker op de bank te snacken het is allemaal te vinden in de webshop van L28.

Zin in snoepgoed? Bekijk onze aanbevolen assortiment

Het eerst snoepgoed

De eerste echte snoepjes ontstonden in het jaar 1510, dat was in het Graafschap Vlaanderen. Vroeger werd snoep suikerwerk genoemd, ze smolten rietsuiker en voegde er bepaalde smaken aan toe. In het begin was het snoep vooral bekend bij de rijke mensen. Bij belangrijke gebeurtenissen werden er zelfs kleine suikerwerkjes gemaakt. In 1747 ontdekte een Duitse apotheker dat je suiker goedkoper kon maken, dat kwam omdat hij ontdekte dat je suiker ook uit suikerbieten kan halen. Sinds die tijd konden ook minder rijke mensen suikerwerk betalen.

Lolly`s bij L28

De lolly bestond al lang voordat de geschiedenis van de moderne mens ongeveer 200.000 jaar geleden in Afrika begon. De uitvinding werd gedaan door een oermens, die een stokje in een bijennest stak om de honing eraf te kunnen likken. De moderne lolly werd in 1908 uitgevonden door de Amerikaan George Smith – dat beweerde hij in elk geval zelf. In 1931 liet hij de naam van de lekkernij vastleggen: lollipop, naar een beroemd renpaard met de naam Lolly Pop. Volgens een andere versie is het woord lollipop een samenstelling van het oude Noord-Engelse woord lolly (‘zwaar’) en het woord pop (‘slaan’). In ieder geval gebruikten de Britten het woord lollipop al in 1784 voor zoetigheden. In de jaren 1850 kochten arme straatkinderen in Londen lolly’s van melasse, die iets zachter waren dan de huidige lolly’s.

Andere soorten levensmiddelen bij L28

Naast dat we natuurlijk verschillende soorten snoepgoed in ons assortiment hebben, hebben we ook andere diverse soorten levensmiddelen. Ons assortiment levensmiddelen groeit steeds een stukje verder, op dit moment hebben we al een redelijk divers aanbod, het huidige aanbod bestaat op dit moment uit: verschillende soorten koekje in blok of karton, diverse smaken chips, een ruim aanbod aan noten, kruiden voor verschillende gerechten, meerdere soorten thee en een breed aanbod aan verschillende merken en smaken frisdrank. Neem zeker eens een kijkje op de frisdranken pagina en laat u verrassen door het aanbod en de prijzen.

Gerelateerde producten